sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Hoi An & Hue

Aamu kahdeksalta oltiin sitten perilla Hoi An nimisessa kaupungissa, joka on tunnettu rannastaan ja siita, etta tassa kaupungissa voi teettaa mita tahansa vaatteisiin liittyvaat jarkyttavan halvalla. Tama tosiaan koettiin kun Santtu osti jalkojensa mukaan teetetyt puman kengat 12 $, eli noin 9 euroa. Nainen ilmoitti, etta kengat ovat valmiina huomenna, mutta kun ilmoitimme, etta bussimme lahtee 1.5 tunnin kuluttua, olikin kengat valmiina ja tunnin paasta. No kenkien liimaus ei ollut taysin kuiva, joten ne saa kylla liimata viela uusiks jossain. No enivei, aikaa meilla oli noin 6 tuntia tutustua tahan kauniiseen kaupunkiin, ennenkuin olisi taas aika siirtya bussilla seuraavan paikkaan. Syy tahan oli oikeastaan se, etta Vietnamiin suomalaiset aivat tarvitse viisumia, vaan saavat pysya maassa 14 paivaa. Kokonaisuudessaan matkaamme vietnamissa lahes 3000km, joten aika kiire on menna koko maa lapi. Eipa sita oikeastaan muuta tehty, kuin kaveltiin ympari kaupunkia ja ihmeteltiin aurinkoista paivaa. Taas bussin kyytiin siis ja kohti Hue:ta.

Hue:en saavuttiin taas alkuillasta ja hostelin etsimisen jalkeen olikin aika siirtya luotettavan matkaoppaan ohjaamaan ravintolaan. Seuraava paiva kului kaupunkia kierrellessa ja kuvia ottaessa. Koko Huessa olomme ajan kaupungissa satoi kuurosateita, joten paatimme poistua kyseisesta kaupungista seuraavana iltana kohti Vietnamin paakaupunkia Hanoita.














1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voi ei Santtu, ooksie laihtunu?! Noi pään muodot on ainaki kulmikkaammat, eio enää sulosen pyöreet :))
Mites ootteko postittanu tavaraa välillä suomeen ettei tartte raahata kaikkia ostoksia mukana. Mut niitä aitoja lenkkareita ei ehkä kuitenkaa kannata lähettää, tulli voi tykätä niistä :b

have phun!